Παθήσεις μαστού: Πρόληψη-Αντιμετώπιση-Αποκατάσταση

  • Στο πλαίσιο της καθιέρωσης του Οκτωβρίου ως μήνα Πρόληψης και Ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού, η Διεύθυνση Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κορυδαλλού και η Μονάδα Μαστού του Ειδικού Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Πειραιά «Μεταξά», με την στήριξη της Περιφέρειας Αττικής (Π.Ε. Πειραιά) διοργανώνουν την Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018, 7 μ.μ, ημερίδα ενημέρωσης κι ευαισθητοποίησης με θέμα Παθήσεις Μαστού: Πρόληψη- Αντιμετώπιση- Αποκατάσταση.
  • Ο καρκίνος του μαστού αποτελεί σε παγκόσμια κλίμακα τον πιο συχνό γυναικείο καρκίνο, ενώ η ανίχνευση του στα πρώιμα στάδια της νόσου προσφέρει σχεδόν πλήρη ίαση, γεγονός, που καθιστά επιβεβλημένη την ενημέρωση και την ανάπτυξη συστηματικού προληπτικού ελέγχου του γυναικείου πληθυσμού με στόχο την πρώιμη διάγνωσή της.
  • Η εισήγησή μου στην ημερίδα θα αφορά τις Πλαστικές και Επανορθωτικές επεμβάσεις μαστού, τα ενθέματα σιλικόνης και πολλά άλλα.

 

  • Η ευαισθητοποίηση και η ενημέρωση θεωρώ πως συνέβαλαν εξαιρετικά στη πρόληψη του καρκίνου του μαστού στη χώρα μας και δράσεις σαν και αυτές είναι αξιέπαινες.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται !